5 αυγά
1 μερίδα χόρτα βρασμένα
1 φλιτζανάκι καφέ λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
1 μερίδα χόρτα βρασμένα
1 φλιτζανάκι καφέ λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
Τα χόρτα μπορεί να είναι ραδίκια, βρούβες ή ότι άλλο θέλουμε.Βάζουμε τα χόρτα να βράσουν.
Κόβουμε τα χόρτα εάν είναι μεγάλα και τα σουρώνουμε καλά από το νερό που τα έχουμε βράσει. Σ΄ενα τηγάνι βάζουμε το λάδι με τα χόρτα,αλάτι πιπέρι, ανακατεύουμε και το αφήνουμε για 10 λεπτά.Τα τσιγαρίζουμε κατα κάποιο τρόπο. Εν τω μεταξύ χτυπάμε τα αυγά ρίχνοντας αλάτι, πιπέρι . Περιχύνουμε τα χόρτα με τα αυγά σε όλο το τηγάνι. Μ΄ένα πιρούνι ανακατεύουμε ελαφρά από πάνω τα χόρτα για να εισχωρήσει μέσα το αυγό. Όταν ψηθεί από την μια πλευρά γυρνάμε την ομελέτα και από την άλλη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου