3 Ανανάδες
1/4 ματσάκι δυόσμο
1 ποτύρι μαύρο ρούμι
3 μίσχους βανίλιας
1 κ.γ. φρεσκοτριμμένο τζίντζερ
6 κ.γ. μαύρη ζάχαρη
100 μλ χυμό ανανά
1 κ.γ. φρέσκο βούτυρο
κόβουμετους ανανάδες στη μέση και τους αδειάζουμε.κόβουμε κοματάκια το εσωτερικό.τοποθετούμε σε αντικολλητικό τηγάνι τα κυβάκια,το χυμό που έχουν βγάλει και την μαύρη ζάχαρη.Προσθέτουμε το χυμό ανανά και το τζίντζερ.Αφήνουμε να γλασάρουν,προσθέτουμε το εσωτερικό απο τις βανίλιες.Σβήνουμε με ρούμι και προσθέτουμε το βούτυρο.
Γεμίζουμε πάλι τα κυπελάκια ανανά και διακοσμούμε με δυόσμο και τους μίσμους βανίλιας.
1/4 ματσάκι δυόσμο
1 ποτύρι μαύρο ρούμι
3 μίσχους βανίλιας
1 κ.γ. φρεσκοτριμμένο τζίντζερ
6 κ.γ. μαύρη ζάχαρη
100 μλ χυμό ανανά
1 κ.γ. φρέσκο βούτυρο
κόβουμετους ανανάδες στη μέση και τους αδειάζουμε.κόβουμε κοματάκια το εσωτερικό.τοποθετούμε σε αντικολλητικό τηγάνι τα κυβάκια,το χυμό που έχουν βγάλει και την μαύρη ζάχαρη.Προσθέτουμε το χυμό ανανά και το τζίντζερ.Αφήνουμε να γλασάρουν,προσθέτουμε το εσωτερικό απο τις βανίλιες.Σβήνουμε με ρούμι και προσθέτουμε το βούτυρο.
Γεμίζουμε πάλι τα κυπελάκια ανανά και διακοσμούμε με δυόσμο και τους μίσμους βανίλιας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου