HONEY MOJITO
50 ML ΛΕΥΚΟ ΡΟΥΜΙ
5 ΦΥΛΛΑ ΔΥΟΣΜΟΥ
130 ΜΛ ΣΟΔΑ
40 ΜΛ ΣΙΡΟΠΙ ΜΕΛΙΟΥ
1 ΛΙΜΕ ΧΥΜΟ
10 ΜΛ ΝΕΡΟ ΖΕΣΤΟ
ΠΑΓΟ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΑΡΑΙΩΘΕΙ.ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΡΟΥΜΙ,ΤΟ ΔΥΟΣΜΟ,ΤΟ ΑΡΑΙΩΜΕΝΟ ΣΙΡΟΠΙ ΜΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΥΜΟ ΛΙΜΕ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΤΥΡΙ ΜΕ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΙΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΟΔΑ.
50 ML ΛΕΥΚΟ ΡΟΥΜΙ
5 ΦΥΛΛΑ ΔΥΟΣΜΟΥ
130 ΜΛ ΣΟΔΑ
40 ΜΛ ΣΙΡΟΠΙ ΜΕΛΙΟΥ
1 ΛΙΜΕ ΧΥΜΟ
10 ΜΛ ΝΕΡΟ ΖΕΣΤΟ
ΠΑΓΟ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΑΡΑΙΩΘΕΙ.ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΡΟΥΜΙ,ΤΟ ΔΥΟΣΜΟ,ΤΟ ΑΡΑΙΩΜΕΝΟ ΣΙΡΟΠΙ ΜΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΥΜΟ ΛΙΜΕ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΤΥΡΙ ΜΕ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΙΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΟΔΑ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου