ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ ΛΕΥΚΟ
500 ΓΡ ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
200 ΓΡ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
150 ΓΡ ΤΡΙΜΜΑ ΦΡΙΓΑΝΙΑΣ
250 ΓΡ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
1/2 ΚΡΕΜΥΔΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ-ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ
50 ΜΛ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ.ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΤΗΝ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΚΑΙ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΜΑΣ.ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΤΗΝ ΦΡΙΓΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΟΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ.ΨΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΓΙΑ 8 ΛΕΠΤΑ(4 ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ 4 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ).
500 ΓΡ ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
200 ΓΡ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
150 ΓΡ ΤΡΙΜΜΑ ΦΡΙΓΑΝΙΑΣ
250 ΓΡ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
1/2 ΚΡΕΜΥΔΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ-ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ
50 ΜΛ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ.ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΤΗΝ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΚΑΙ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΜΑΣ.ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΤΗΝ ΦΡΙΓΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΟΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ.ΨΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΓΙΑ 8 ΛΕΠΤΑ(4 ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ 4 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου