CREME BRULE
2 ΚΟΥΠΕΣ ΚΡΑΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
2 ΒΑΝΙΛΙΝΕΣ
2 Κ.Γ. ΛΙΚΕΡ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
1/4 ΚΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ
1/2 ΚΟΥΠΑΣ ΧΟΝΤΡΟΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ
6 ΚΡΟΚΟΙ
6 Κ.Γ. ΖΑΧΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ
ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΙΚΕΡ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΝΕΣ.ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΜΕ ΧΡΙ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΟΥΝ,ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΠΑΛΙ. .ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΟΥ ΣΕ 6-8 ΜΠΟΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΣΟΥΦΛΕ ΑΤΟΜΙΚΑ.ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΤΑ ΜΠΟΛΑΚΙΑ ΣΕ ΤΑΨΙ ΜΕ ΝΕΡΟ.ΨΗΝΩ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕ ΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 170 ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ.ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΩ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 4 ΩΡΕΣ,ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΓΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΠΑΣΠΑΛΙΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΙΩ ΜΕ ΤΟ ΦΛΩΓΙΣΤΡΟ.
2 ΚΟΥΠΕΣ ΚΡΑΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
2 ΒΑΝΙΛΙΝΕΣ
2 Κ.Γ. ΛΙΚΕΡ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
1/4 ΚΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ
1/2 ΚΟΥΠΑΣ ΧΟΝΤΡΟΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ
6 ΚΡΟΚΟΙ
6 Κ.Γ. ΖΑΧΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ
ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΙΚΕΡ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΝΕΣ.ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΜΕ ΧΡΙ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΟΥΝ,ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΠΑΛΙ. .ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΟΥ ΣΕ 6-8 ΜΠΟΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΣΟΥΦΛΕ ΑΤΟΜΙΚΑ.ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΤΑ ΜΠΟΛΑΚΙΑ ΣΕ ΤΑΨΙ ΜΕ ΝΕΡΟ.ΨΗΝΩ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕ ΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 170 ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ.ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΩ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 4 ΩΡΕΣ,ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΓΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΠΑΣΠΑΛΙΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΙΩ ΜΕ ΤΟ ΦΛΩΓΙΣΤΡΟ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου