ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ AMATRICIANA
1 ΠΑΚΕΤΟ ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ(500 ΓΡ)
5 ΝΤΟΜΑΤΕΣ
1 Κ.Σ. ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
1 ΚΡΕΜΥΔΙ
2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
200 ΓΡ ΠΑΝΤΣΕΤΑ ΧΟΙΡΙΝΗ
1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΤΣΙΛΙ
60 ΓΡ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ
ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΥΔΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΥΒΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΝΤΣΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ.ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΣΒΗΝΩ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΤΕΛΕΙΩΣ.ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ ΤΣΙΛΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΤΡΙΜΜΕΝΕΣ.ΑΛΑΤΙΖΩ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΖΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΥΓΡΑ.ΒΡΑΖΩ ΤΑ ΛΙΓΚΟΥΝΙ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ 6 ΛΕΠΤΑ.ΣΤΡΑΓΓΙΖΩ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ.ΑΦΗΝΩ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΩ
1 ΠΑΚΕΤΟ ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ(500 ΓΡ)
5 ΝΤΟΜΑΤΕΣ
1 Κ.Σ. ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
1 ΚΡΕΜΥΔΙ
2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
200 ΓΡ ΠΑΝΤΣΕΤΑ ΧΟΙΡΙΝΗ
1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΤΣΙΛΙ
60 ΓΡ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ
ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΥΔΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΥΒΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΝΤΣΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ.ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΣΒΗΝΩ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΤΕΛΕΙΩΣ.ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ ΤΣΙΛΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΤΡΙΜΜΕΝΕΣ.ΑΛΑΤΙΖΩ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΖΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΥΓΡΑ.ΒΡΑΖΩ ΤΑ ΛΙΓΚΟΥΝΙ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ 6 ΛΕΠΤΑ.ΣΤΡΑΓΓΙΖΩ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ.ΑΦΗΝΩ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΩ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου