ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΚΕΙΚ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ
500 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
300 ΓΡ ΓΑΛΑ
600 ΓΡ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
600 ΓΡ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
6 ΑΒΓΑ
6 ΑΣΠΡΑΔΙΑ
300 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
1 Κ.Γ. ΜΑΣΤΙΧΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ Ή ΜΑΣΤΙΧΕΛΑΙΟ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΖΑΧΑΡΗ ΣΕ ΣΦΙΧΤΗ ΜΑΡΕΓΚΑ.ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ,ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΕΓΚΑ ,ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΑΠΑΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΡΙΖ.ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΑΧΑΡΗ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ.ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΩ ΤΑ 2 ΜΙΓΜΑΤΑ ΜΑΖΙ,ΒΑΖΩ ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΑΛΕΥΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΨΗΝΩ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΓΙΑ 40 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.
500 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
300 ΓΡ ΓΑΛΑ
600 ΓΡ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
600 ΓΡ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
6 ΑΒΓΑ
6 ΑΣΠΡΑΔΙΑ
300 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
1 Κ.Γ. ΜΑΣΤΙΧΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ Ή ΜΑΣΤΙΧΕΛΑΙΟ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΖΑΧΑΡΗ ΣΕ ΣΦΙΧΤΗ ΜΑΡΕΓΚΑ.ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ,ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΕΓΚΑ ,ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΑΠΑΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΡΙΖ.ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΑΧΑΡΗ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ.ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΩ ΤΑ 2 ΜΙΓΜΑΤΑ ΜΑΖΙ,ΒΑΖΩ ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΑΛΕΥΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΨΗΝΩ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΓΙΑ 40 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου