ΚΟΛΟΚΥΘΟΑΝΘΟΙ ΓΕΜΙΣΤΟΙ
20 ΚΟΛΟΚΥΘΟΑΝΘΟΥΣ
100 ΓΡ ΓΚΟΥΝΤΑ
50 ΓΡ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ
100 ΓΡ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
1 Κ.Σ. ΔΥΟΣΜΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
100 ΓΡ ΕΜΕΝΤΑΛ
100 ΓΡ ΖΑΜΠΟΝ
ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ
500 ΜΛ ΜΠΥΡΑ
ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ
2 ΑΒΓΑ
150 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΙΑ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.
ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ,ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΖΑΜΠΟΝΑΚΙ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΟΣΜΟ.ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΑΝΘΟΥΣ ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΠΑΝΩ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΚΑΙ ΒΟΥΤΑΜΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΑΝΘΟΥΣ ΜΕΣΑ .ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ.
20 ΚΟΛΟΚΥΘΟΑΝΘΟΥΣ
100 ΓΡ ΓΚΟΥΝΤΑ
50 ΓΡ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ
100 ΓΡ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
1 Κ.Σ. ΔΥΟΣΜΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
100 ΓΡ ΕΜΕΝΤΑΛ
100 ΓΡ ΖΑΜΠΟΝ
ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ
500 ΜΛ ΜΠΥΡΑ
ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ
2 ΑΒΓΑ
150 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΙΑ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.
ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ,ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΖΑΜΠΟΝΑΚΙ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΟΣΜΟ.ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΑΝΘΟΥΣ ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΠΑΝΩ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΚΑΙ ΒΟΥΤΑΜΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΑΝΘΟΥΣ ΜΕΣΑ .ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου