ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΚΑΡΔΑΜΟ
400 ΓΡ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ 55 %
8 ΑΒΓΑ
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
1/2 Κ.Γ. ΣΚΟΝΗ ΚΑΡΔΑΜΟΥ
100 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
200 ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΧΤΥΠΗΜΕΝΗ ΣΕ ΣΑΝΤΙΓΗ
ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ,ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΚΑΡΔΑΜΟ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ.ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΟΥΝ.ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΣΕ ΣΦΙΧΤΗ ΜΑΡΕΓΚΑ.ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΕ ΣΑΝΤΙΓΗ.ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ,ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗ ΜΑΡΕΓΚΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΣΑΝΤΙΓΗ.ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣ ΣΕ ΠΟΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 3 ΩΡΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
400 ΓΡ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ 55 %
8 ΑΒΓΑ
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
1/2 Κ.Γ. ΣΚΟΝΗ ΚΑΡΔΑΜΟΥ
100 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
200 ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΧΤΥΠΗΜΕΝΗ ΣΕ ΣΑΝΤΙΓΗ
ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ,ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΚΑΡΔΑΜΟ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ.ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΟΥΝ.ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΣΕ ΣΦΙΧΤΗ ΜΑΡΕΓΚΑ.ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΕ ΣΑΝΤΙΓΗ.ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ,ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗ ΜΑΡΕΓΚΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΣΑΝΤΙΓΗ.ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣ ΣΕ ΠΟΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 3 ΩΡΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου