ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΣΑΓΑΝΑΚΙ
200 ΓΡ ΑΝΘΟΤΥΡΟ
1 ΑΒΓΟ
ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΑ
ΑΛΕΥΡΙ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΙΑ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ
ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΣΕ 4 ΙΣΑ ΜΕΡΗ ΤΩΝ 50 ΓΡ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΝΑ ΚΑΨΕΙ.ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΑΒΓΟ .ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ(ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΓΝΟΣ ΤΟΝ ΒΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ),ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΒΓΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ.ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ.
200 ΓΡ ΑΝΘΟΤΥΡΟ
1 ΑΒΓΟ
ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΑ
ΑΛΕΥΡΙ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΙΑ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ
ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΣΕ 4 ΙΣΑ ΜΕΡΗ ΤΩΝ 50 ΓΡ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΝΑ ΚΑΨΕΙ.ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΑΒΓΟ .ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ(ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΓΝΟΣ ΤΟΝ ΒΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ),ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΒΓΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ.ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου