ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ,ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ
4 ΣΤΗΘΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
50 ΓΡ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ
4 Κ.Σ. ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
200 ΓΡ ΣΠΑΝΑΚΙ
200 ΓΡ ΦΕΤΑ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
100 ΓΡ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΚΡΕΜΥΔΙ
4 Κ.Σ. ΓΙΑΟΥΡΤΙ
ΖΕΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΕΙ.ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ,ΤΑ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ,ΤΟ ΚΡΕΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ,ΚΑΙ ΤΑ 50 ΓΡ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ.ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ.ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΣΙΓΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΦΕΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ.ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ,ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ 4 ΠΙΑΤΑ,ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΥΓΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΜΑΣ.ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
4 ΣΤΗΘΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
50 ΓΡ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ
4 Κ.Σ. ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
200 ΓΡ ΣΠΑΝΑΚΙ
200 ΓΡ ΦΕΤΑ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
100 ΓΡ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΚΡΕΜΥΔΙ
4 Κ.Σ. ΓΙΑΟΥΡΤΙ
ΖΕΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΕΙ.ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ,ΤΑ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ,ΤΟ ΚΡΕΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ,ΚΑΙ ΤΑ 50 ΓΡ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ.ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ.ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΣΙΓΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΦΕΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ.ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ,ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ 4 ΠΙΑΤΑ,ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΥΓΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΜΑΣ.ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου