Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΑΛΜΥΡΗ ΓΑΛΑΤΟΠΙΤΑ

1 ΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΙΤΕΣ
2 ΛΙΤΡΑ ΓΑΛΑ
6 ΑΒΓΑ
300 ΓΡ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
100 ΓΡ ΦΕΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
12 Κ.Σ. ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΧΙΝΤΡΟ
2 Κ.Σ. ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ

2 ΑΒΓΑ ΓΙΑ ΑΛΕΙΜΑ
2 Κ.Σ. ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΨΙ

ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΨΙ ΜΕ ΛΑΔΙ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ 3 ΦΥΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ,ΚΡΑΤΑΜΕ 2 ΦΥΛΛΑ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΣΤΟ ΤΑΨΙ(ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΦΥΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΕΞΕΧΕΙ.)ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΙΖΕΙ.ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΤΥΡΙΑ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΑΒΓΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΦΥΛΛΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ.ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ 2 ΦΥΛΛΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ 2 ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΓΙΑ 45 ΛΕΠΤΑ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14