ΖΥΜΗ ΜΠΡΙΖΕ
300 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
2 Κ.Γ. ΖΑΧΑΡΗ
1 Κ.Γ. ΑΛΑΤΙ
200 ΓΡ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ
60 ΓΡ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ
ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ,ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΨΙΧΟΥΛΙΑΣΤΗ ΖΥΜΗ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ(ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ) ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΣΦΙΧΤΗ ΖΥΜΗ.ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ ΤΗΝ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΛΕΥΡΩΜΕΝΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
300 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
2 Κ.Γ. ΖΑΧΑΡΗ
1 Κ.Γ. ΑΛΑΤΙ
200 ΓΡ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ
60 ΓΡ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ
ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ,ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΨΙΧΟΥΛΙΑΣΤΗ ΖΥΜΗ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ(ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ) ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΣΦΙΧΤΗ ΖΥΜΗ.ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ ΤΗΝ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΛΕΥΡΩΜΕΝΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου