ΖΥΜΗ ΚΟΥΡΟΥ
250 ΓΡ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
500 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΤΥΠΟΥ ΦΑΡΙΝΑ
200 ΓΡ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
1 ΠΡΕΖΑ ΖΑΧΑΡΗ
ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΗ ΖΥΜΗ.ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΦΥΛΛΟ Η ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΚΑΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΠΙΤΑΚΙΑ,ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
250 ΓΡ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
500 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΤΥΠΟΥ ΦΑΡΙΝΑ
200 ΓΡ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
1 ΠΡΕΖΑ ΖΑΧΑΡΗ
ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΗ ΖΥΜΗ.ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΦΥΛΛΟ Η ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΚΑΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΠΙΤΑΚΙΑ,ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου