ΠΑΤΑΤΕΣ ΟΓΚΡΑΤΕΝ
1 ΚΙΛΟ ΠΑΤΑΤΕΣ
200 ΓΡ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ
200 ΓΡ ΤΥΡΙ ΤΥΠΟΥ ΓΚΟΥΝΤΑ
200 ΓΡ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΖΑΜΠΟΝ ΣΕ ΦΕΤΕΣ
250 ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
150 ΓΡ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
250 ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΚΑΙ ΠΛΕΝΩ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ.ΤΙΣ ΚΟΒΩ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΤΟΛΙΝΟ.ΑΠΛΩΝΩ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΠΥΡΕΞ ΜΟΥ.ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΓΚΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΜΠΟΤΣΑΡΕΛΑ,ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΚΟΜΕΝΟ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ ΤΟ ΖΑΜΠΟΝ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ.ΚΑΝΩ 3 ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.ΦΟΥΡΝΙΖΩ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΓΑΖΩ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 250 ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΩ ΜΕ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ.ΞΑΝΑΦΟΥΡΝΙΖΩ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΑ.
1 ΚΙΛΟ ΠΑΤΑΤΕΣ
200 ΓΡ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ
200 ΓΡ ΤΥΡΙ ΤΥΠΟΥ ΓΚΟΥΝΤΑ
200 ΓΡ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΖΑΜΠΟΝ ΣΕ ΦΕΤΕΣ
250 ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
150 ΓΡ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
250 ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΚΑΙ ΠΛΕΝΩ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ.ΤΙΣ ΚΟΒΩ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΤΟΛΙΝΟ.ΑΠΛΩΝΩ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΠΥΡΕΞ ΜΟΥ.ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΓΚΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΜΠΟΤΣΑΡΕΛΑ,ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΚΟΜΕΝΟ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ ΤΟ ΖΑΜΠΟΝ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ.ΚΑΝΩ 3 ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.ΦΟΥΡΝΙΖΩ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΓΑΖΩ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 250 ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΩ ΜΕ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ.ΞΑΝΑΦΟΥΡΝΙΖΩ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΑ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου