Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΖΥΜΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΜΕ ΠΑΣΤΑ ΕΛΙΑΣ

1 ΠΟΤΥΡΙ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
1 ΠΟΤΥΡΙ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ
3 ΠΟΤΥΡΙΑ ΑΛΕΥΡΙ
ΠΑΠΑΡΟΥΝΟΣΠΟΡΟ
1 ΑΒΓΟ ΓΙΑ ΑΛΕΙΜΑ




ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ,ΤΟ ΧΥΜΟ,ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΦΙΧΤΗ ΖΥΜΗ.ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΥΜΗ ΣΕ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΜΑΣ.ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΣΤΑ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ.ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ,ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΑΒΓΟ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΠΑΡΟΥΝΟΣΠΟΡΟ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΓΙΑ 10-13 ΛΕΠΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14