ΝΤΑΚΑΚΙΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
10 κρητικά ντακάκια
2 ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
40 ελιές σπαστές
2 κ. σ.γιαούρτι
1 κ. σ. ελαιόλαδο
3 κ.σ. θυμάρι
Καθαρίζουμε τις ελιές από το κουκούτσι και τις βάζουμε στο
μπλέντερ.Προσθέτουμε το γιαούρτι, το θυμάρι, το ελαιόλαδο και χτυπάμε μέχρι να
ομογενοποιηθούν.Βάζουμε λίγο ντιπ σε κάθε κριθαροκούλουρο. Γαρνίρουμε με κύβους
ντομάτας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου