5 αβγά
4 ντομάτες τριμμένες ή 200 γρ κονκανσέ
ελαιόλαδο
αλατι-πιπερι
100 γρ φέτα
τρίβουμε τις ντομάτες και τις βάζουμε σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο,αλάτι και πιπέρι να πάρουν βραση και να φυγουν τα πολλα υγρά.Στη συνέχεια χτυπάμε τα αβγά και τα ριχνουμε μέσα.Ανακατεύουμε συνεχώς και μόλις αρχίζει να πήζει προσθέτουμε μέσα την φέτα τριμμένη.
4 ντομάτες τριμμένες ή 200 γρ κονκανσέ
ελαιόλαδο
αλατι-πιπερι
100 γρ φέτα
τρίβουμε τις ντομάτες και τις βάζουμε σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο,αλάτι και πιπέρι να πάρουν βραση και να φυγουν τα πολλα υγρά.Στη συνέχεια χτυπάμε τα αβγά και τα ριχνουμε μέσα.Ανακατεύουμε συνεχώς και μόλις αρχίζει να πήζει προσθέτουμε μέσα την φέτα τριμμένη.
καγιανα το λέμε εμείς :)
ΑπάντησηΔιαγραφήhttp://cookthebook.blogspot.gr/2012/11/blog-post_13.html
καλησπερα,το ξερω και ετσι,απλα προτιμησα τη δικη μας ονομασια. και σε πολλες περιπτωσεις βαζουν και καυτερο πιπερι.
ΑπάντησηΔιαγραφή