2 Ντομάτες ώριμες
1 πιπερια πράσινη
1/2 πιπεριά καυτερή
ελαιόλαδο
150 γρ φέτα
50 γρ μοτσαρέλα
ρίγανη
ψιλοκόβουμε την ντομάτα και τις πιπεριές .Τις βάζουμε στο τηγάνι με ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε για λίγο μέχρι να μαραθόυν.Βάζουμε σε ενα πυρέξ ή σε ένα πήλινο σκεύος.τρίβουμε απο πάνω τη φέτα και τη μοτσαρέλα.Φουρνίζουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να λιώσουν τα τυρία.Βγάζουμε και πασπαλι΄ζουμε με ρίγανη.
1 πιπερια πράσινη
1/2 πιπεριά καυτερή
ελαιόλαδο
150 γρ φέτα
50 γρ μοτσαρέλα
ρίγανη
ψιλοκόβουμε την ντομάτα και τις πιπεριές .Τις βάζουμε στο τηγάνι με ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε για λίγο μέχρι να μαραθόυν.Βάζουμε σε ενα πυρέξ ή σε ένα πήλινο σκεύος.τρίβουμε απο πάνω τη φέτα και τη μοτσαρέλα.Φουρνίζουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να λιώσουν τα τυρία.Βγάζουμε και πασπαλι΄ζουμε με ρίγανη.
Αγαπημένος μεζές, που συνοδεύεται τέλεια από ένα ποτήρι λευκό κρασί!
ΑπάντησηΔιαγραφήπολύ ωραίο μεζεδάκι!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή