ΓΙΝΟΝΤΑΙ 20-25 ΡΕΒΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ
200ΓΡ.ΡΕΒΥΘΙΑ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
...
200ΓΡ.ΡΕΒΥΘΙΑ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
...
3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΑΝΗΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΑΙΝΤΑΝΟ
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΡΙΓΑΝΗ ΞΕΡΗ
3/4 ΤΗΣ ΚΟΥΠΑΣ ΝΕΡΟ
100ΓΡ.ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ
ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ
ΜΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΡΕΒΥΘΙΑ ΓΙΑ 12 ΩΡΕΣ.ΤΑ ΞΕΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΕ ΤΑ 3/4 ΤΗΣ ΚΟΥΠΑΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΕΘΟΥΜΕ.
ΤΑ ΑΔΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΤΗ ΡΙΓΑΝΗ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ,ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΗΧΤΟ.ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΛΕΥΡΙ.ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ.
ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΟΛΗΤΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΣΤΕΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΤΟ ΑΔΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΧΡΥΣΑΦΕΝΙΟ ΧΡΩΜΑ.ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ.ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΖΕΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΙ
3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΑΙΝΤΑΝΟ
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΡΙΓΑΝΗ ΞΕΡΗ
3/4 ΤΗΣ ΚΟΥΠΑΣ ΝΕΡΟ
100ΓΡ.ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ
ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ
ΜΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΡΕΒΥΘΙΑ ΓΙΑ 12 ΩΡΕΣ.ΤΑ ΞΕΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΕ ΤΑ 3/4 ΤΗΣ ΚΟΥΠΑΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΕΘΟΥΜΕ.
ΤΑ ΑΔΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΤΗ ΡΙΓΑΝΗ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ,ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΗΧΤΟ.ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΛΕΥΡΙ.ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ.
ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΟΛΗΤΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΣΤΕΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΤΟ ΑΔΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΧΡΥΣΑΦΕΝΙΟ ΧΡΩΜΑ.ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ.ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΖΕΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΙ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου