15 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΕΤΡΙΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ
15 Κ.Σ. ΡΥΖΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ
3 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΤΡΙΜΜΕΝΕΣ(2 ΚΑΙ 1)
1 ΚΟΥΠΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ-ΡΙΓΑΝΗ
1/2 ΚΟΥΠΑ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1/2 ΚΟΥΠΑ ΔΥΟΣΜΟ
700 ΓΡ ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙ
1 ΚΡΕΜΥΔΙ ΜΕΤΡΙΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΣΤΟ ΤΡΙΦΤΗ.ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΔΥΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ,ΡΙΓΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΜΑ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ
.
ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ
.ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ,ΤΗ ΜΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ.
ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ
ΛΙΓΟ ΛΑΔΑΚΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΑΚΙ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΜΕΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ.
ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΝΑ ΨΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΥΓΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΨΙ.
15 Κ.Σ. ΡΥΖΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ
3 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΤΡΙΜΜΕΝΕΣ(2 ΚΑΙ 1)
1 ΚΟΥΠΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ-ΡΙΓΑΝΗ
1/2 ΚΟΥΠΑ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1/2 ΚΟΥΠΑ ΔΥΟΣΜΟ
700 ΓΡ ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙ
1 ΚΡΕΜΥΔΙ ΜΕΤΡΙΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΣΤΟ ΤΡΙΦΤΗ.ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΔΥΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ,ΡΙΓΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΜΑ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ
.
ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ
.ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ,ΤΗ ΜΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ.
ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ
ΛΙΓΟ ΛΑΔΑΚΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΑΚΙ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΜΕΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ.
ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΝΑ ΨΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΥΓΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΨΙ.
Τα αγαπημένα μου γεμιστά ~ πάντα τις πιπεριές τρώω!!! :)
ΑπάντησηΔιαγραφήνομιζω ολοι μας/κλασσικο Ελληνικο πιατο
ΑπάντησηΔιαγραφή