ΕΝΑ ΦΑΓΑΚΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ!!!!!!!
1 ΦΙΛΕΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ 500 ΓΡ ΠΕΡΙΠΟΥ
4 ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ
200 ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
1 Κ.Σ. ΦΡΕΣΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
50 ΓΡ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ
50 ΓΡ ΓΚΟΥΝΤΑ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΔΑΚΙ ΜΑΣ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΣΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΗΝ ΚΡΑΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΜΑΣ ΤΡΙΜΜΕΝΑ,ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ.
ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ ΤΟ ΦΑΓΑΚΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ.
1 ΦΙΛΕΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ 500 ΓΡ ΠΕΡΙΠΟΥ
4 ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ
200 ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
1 Κ.Σ. ΦΡΕΣΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
50 ΓΡ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ
50 ΓΡ ΓΚΟΥΝΤΑ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΔΑΚΙ ΜΑΣ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΣΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΗΝ ΚΡΑΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΜΑΣ ΤΡΙΜΜΕΝΑ,ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ.
ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ ΤΟ ΦΑΓΑΚΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ.
Πάρα πολύ ωραίο και πολύ γρήγορο! Τέλειο με ενα ρυζάκι! Καλή συνέχεια!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟ ΕΙΝΑΙ.
ΑπάντησηΔιαγραφή