ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΤΟΥΙΛ
3 ΑΒΓΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΖΥΓΙΖΩ
ΖΑΧΑΡΗ ΟΣΟ ΑΚΡΙΒΩς ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΒΓΩΝ
ΑΛΕΥΡΙ ΟΣΟ ΖΥΓΙΖΕΙ ΤΟ 1 ΑΒΓΟ
ΧΤΥΠΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ,ΒΑΖΩ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΚΥΚΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΖΥΜΗ ΜΟΥ.ΨΗΝΩ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ.
ΚΡΕΜΑ
50 ΓΡ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
1ΟΟ ΓΡ ΚΑΚΑΟ
300 ΓΡ ΝΕΡΟ
1000 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
50 ΓΡ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ.
ΒΡΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑΣ.ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ.ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΟΥ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 1 ΜΕΡΑ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΒΓΑΖΩ,ΧΤΥΠΑΩ ΜΕ ΤΟ ΜΙΞΕΡ ΚΑΙ ΚΟΒΩ ΜΕ ΚΟΡΝΕ.
ΜΙΑ ΝΟΣΤΙΜΗ ΣΥΝΤΑΓΟΥΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΗ ΕΛΕΝΑ.
3 ΑΒΓΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΖΥΓΙΖΩ
ΖΑΧΑΡΗ ΟΣΟ ΑΚΡΙΒΩς ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΒΓΩΝ
ΑΛΕΥΡΙ ΟΣΟ ΖΥΓΙΖΕΙ ΤΟ 1 ΑΒΓΟ
ΧΤΥΠΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ,ΒΑΖΩ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΚΥΚΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΖΥΜΗ ΜΟΥ.ΨΗΝΩ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ.
ΚΡΕΜΑ
50 ΓΡ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
1ΟΟ ΓΡ ΚΑΚΑΟ
300 ΓΡ ΝΕΡΟ
1000 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
50 ΓΡ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ.
ΒΡΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑΣ.ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ.ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΟΥ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 1 ΜΕΡΑ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΒΓΑΖΩ,ΧΤΥΠΑΩ ΜΕ ΤΟ ΜΙΞΕΡ ΚΑΙ ΚΟΒΩ ΜΕ ΚΟΡΝΕ.
ΜΙΑ ΝΟΣΤΙΜΗ ΣΥΝΤΑΓΟΥΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΗ ΕΛΕΝΑ.
μμμμμ πολυ ωραια!!!!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήκαλησπερα Βικυ μου,ειναι νοστιμα στη γευση τους,να τα δοκιμασεις,την αλλη εβδομαδα θα σας φερω συνταγες απο το Βελιγραδι που βρισκομαι τωρα για μια εκδηλωση γαστρονομιας.φιλια πολλα
ΑπάντησηΔιαγραφήΝανά μου είναι πολύ εντυπωσιακά!!!Περιμένω κι άλλες συνταγές!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά!
Ελενη ειναι πραγματικα πολυ ομορφα,ευκολα και σχετικα με λιγα υλικα,να τα δοκιμασεις
ΑπάντησηΔιαγραφή