1 κιλό σπανάκι ζεματισμένο και στραγγισμένο καλά
1 κούπα δυόσμο
1 κούπα μαιντανό
1/2 κούπα ρίγανη φρέσκια
1/2 κούπα μέντα
150 γρ μπεικον
200 γε φέτα
3 αβγά
1 ματσάκι κρεμυδάκια φρέσκα
1 κ.σ. σόδα
αλάτι-πιπέρι
300 γρ αλεύρι
κόβουμε το μπέικον κομματάκια και το τσιγαρίζουμε ,κόβουμε τη φέτα σε κύβους,τα κρεμυδάκια κομματάκια και τα ζεματισμένα σπανάκια επίσης,ψιλοκόβουμε και όλα τα μυρωδικά,προσθέτουμε τα αβγά και ανακατεύουμε.Σ τη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι ετσι ώστε να μπορούν να πλάθονται κεφτεδάκια.
Πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα περνάμε απο αλεύρι.
Σερβίρουμε σκέτους ή με γιοαούρτι.
1 κούπα δυόσμο
1 κούπα μαιντανό
1/2 κούπα ρίγανη φρέσκια
1/2 κούπα μέντα
150 γρ μπεικον
200 γε φέτα
3 αβγά
1 ματσάκι κρεμυδάκια φρέσκα
1 κ.σ. σόδα
αλάτι-πιπέρι
300 γρ αλεύρι
κόβουμε το μπέικον κομματάκια και το τσιγαρίζουμε ,κόβουμε τη φέτα σε κύβους,τα κρεμυδάκια κομματάκια και τα ζεματισμένα σπανάκια επίσης,ψιλοκόβουμε και όλα τα μυρωδικά,προσθέτουμε τα αβγά και ανακατεύουμε.Σ τη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι ετσι ώστε να μπορούν να πλάθονται κεφτεδάκια.
Πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα περνάμε απο αλεύρι.
Στη συνεχεια τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο και αφήνουμε σε χαρτί να απορροφηθούν τα λάδια
Πολύ καλή πρόταση! Θα το δοκιμάσω! Φιλιά:))
ΑπάντησηΔιαγραφήΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ ωραία τα κεφτεδάκια θα τους κάνω μια δοκιμή να δω αν θα τους φάει ο μικρός μου. Φιλιά Αθηνά μου, καλή εβδομάδα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΑπάντησηΔιαγραφή