ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
525 ΓΡ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
275 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
250 ΓΡ ΚΡΟΚΟΣ ΑΥΓΟΥ
500 ΓΡ ΑΣΠΡΑΔΙ
90 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ
ΓΕΜΙΣΗ
500 ΓΡ ΤΥΡΙ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ
100 ΓΡ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ
200 ΓΡ ΚΑΣΤΑΝΟ ΓΛΩΣΣΑ
ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ,ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΣΕ ΜΑΡΕΓΚΑ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΜΑΡΕΓΚΑ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΑΠΑΛΑ.ΚΟΣΚΙΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΑΡΕΓΚΑ.ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΕΓΚΑ.ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΕ ΥΨΟΣ 1 ΕΚ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 190.ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ,ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΠΕΤΣΕΤΑ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΜΙΣΗΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ.ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΣΕ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ. ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ(ΕΤΟΙΜΗ Η ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΓΚΑΝΑΖ) ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΧΝΗ.
καλησπέρα από την Τόνια και το πάρε δώσε στην ελληνική κουζίνα σας έχω προσθέσει στα αγαπημένα μου ιστολόγια!θα τα λέμε συχνότερα μέσα από την blogoγειτονιά!!!καλά μαγειρέματα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ BLOG ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
Διαγραφή