ΜΑΦΙΝ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΦΕΤΑ
460 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΤΥΠΟΥ ΦΑΡΙΝΑ
4 ΑΒΓΑ
1/2 Κ.Γ ΧΟΝΤΡΟ ΑΛΑΤΙ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ
1/2 Κ.Γ. ΓΛΥΚΙΑ ΠΑΠΡΙΚΑ
ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΦΕΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΜΥΖΗΘΡΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
2 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΕΡΟΣ
1 Κ.Σ. ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ
1 Κ.Σ. ΦΡΕΣΚΟ ΔΥΟΣΜΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1 Κ.Σ. ΘΥΜΑΡΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1/4 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΓΑΛΑ
1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ.ΠΠΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΕ ΚΑΨΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΨΟΥΛΑΚΙΑ ΣΕ ΘΗΚΕΣ ΜΑΦΙΝΣ.ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 2/3 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΨΟΥΛΑΚΙ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 22-25 ΛΕΠΤΑ.
460 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΤΥΠΟΥ ΦΑΡΙΝΑ
4 ΑΒΓΑ
1/2 Κ.Γ ΧΟΝΤΡΟ ΑΛΑΤΙ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ
1/2 Κ.Γ. ΓΛΥΚΙΑ ΠΑΠΡΙΚΑ
ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΦΕΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΜΥΖΗΘΡΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
2 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΕΡΟΣ
1 Κ.Σ. ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ
1 Κ.Σ. ΦΡΕΣΚΟ ΔΥΟΣΜΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1 Κ.Σ. ΘΥΜΑΡΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1/4 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΓΑΛΑ
1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ.ΠΠΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΕ ΚΑΨΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΨΟΥΛΑΚΙΑ ΣΕ ΘΗΚΕΣ ΜΑΦΙΝΣ.ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 2/3 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΨΟΥΛΑΚΙ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 22-25 ΛΕΠΤΑ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου