1 ΠΑΚΕΤΟ ΦΥΛΛΟ ΒΥΡΙΤΟΥ
2 ΣΤΗΘΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
3 ΠΙΠΕΡΙΕΣ(1 ΚΟΚΚΙΝΗ,1 ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ 1 ΠΡΑΣΙΝΗ_)
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
1 ΑΒΓΟ
100 ΓΡ ΤΥΡΙ ΤΥΠΟΥ ΓΚΟΥΝΤΑ
200 ΓΡ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΕ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΚΟΜΜΕΝΑ
100 ΓΡ ΤΥΡΙ ΤΥΠΟΥ ΕΝΤΑΜ
100 ΓΡ ΤΥΡΙ ΤΥΠΟΥ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ Η ΦΡΕΣΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΙΜΑ ΤΩΝ ΦΥΛΛΩΝ
ΑΒΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΜΑΧΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΛΩΡΙΔΕΣ(ΖΟΥΛΙΕΝ)
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΖΟΥΛΙΕΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ,ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΒΓΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΠΑΛΙ.
ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ .ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΟ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ Η ΦΡΕΣΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΟ ΔΙΠΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ.ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΑΒΓΟ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου