COOKIES ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ
100 ΓΡ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
200 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΑΒΓΟ
2 Κ.Σ. ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
450 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΤΥΠΟΥ ΦΑΡΙΝΑ
1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΜΠΕΙΚΙΝ
ΞΥΣΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
50 ΓΡ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΡΕΣΚΟ
100 ΓΡ ΦΙΛΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΒΓΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΦΙΧΤΗ ΖΥΜΗ.ΑΝ Η ΖΥΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΦΙΧΤΗ(ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ) ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΑΚΟΜΑ.ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ.(ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ).ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ.ΘΑ ΑΠΛΩΣΟΥΝ ΕΛΑΦΡΑ.
100 ΓΡ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
200 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΑΒΓΟ
2 Κ.Σ. ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
450 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΤΥΠΟΥ ΦΑΡΙΝΑ
1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΜΠΕΙΚΙΝ
ΞΥΣΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
50 ΓΡ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΡΕΣΚΟ
100 ΓΡ ΦΙΛΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΒΓΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΦΙΧΤΗ ΖΥΜΗ.ΑΝ Η ΖΥΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΦΙΧΤΗ(ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ) ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΑΚΟΜΑ.ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ.(ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ).ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ.ΘΑ ΑΠΛΩΣΟΥΝ ΕΛΑΦΡΑ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου