HOT BUTERRED RUM
45 ΜΛ ΡΟΥΜΙ ΜΑΥΡΟ
500 ΓΡ ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ
250 ΓΡ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΑΝΑΛΑΤΗ
2 Κ.Γ ΚΑΝΕΛΑ
2 Κ.Γ. ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
1/2 Κ.Γ. ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ
2 ΒΑΝΙΛΙΝΕΣ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΥΜΙ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ 2 Κ.Σ. ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΤΥΡΙ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΡΟΥΜΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΥΤΟ ΝΕΡΟ.ΧΤΥΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ.
ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 10 ΠΟΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ
45 ΜΛ ΡΟΥΜΙ ΜΑΥΡΟ
500 ΓΡ ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ
250 ΓΡ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΑΝΑΛΑΤΗ
2 Κ.Γ ΚΑΝΕΛΑ
2 Κ.Γ. ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
1/2 Κ.Γ. ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ
2 ΒΑΝΙΛΙΝΕΣ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΥΜΙ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ 2 Κ.Σ. ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΤΥΡΙ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΡΟΥΜΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΥΤΟ ΝΕΡΟ.ΧΤΥΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ.
ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 10 ΠΟΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου