ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ CAVTAPPI ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ
500 ΓΡ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ CAVTAPPI( ΡΙΓΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΚΟΦΤΟ)
500 ΓΡ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ
250 ΓΡ ΖΩΜΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
300 ΓΡ ΓΑΛΑ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
2 Κ.Σ. ΓΙΑΟΥΡΤΙ
200 ΓΡ PECORINO ΤΡΙΜΜΕΝΟ
250 ΓΡ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΥΡΙ ΓΚΙΓΙΕΡ(ΓΑΛΛΙΚΟ)
100 ΓΡ ΤΡΙΜΜΑ ΦΡΙΓΑΝΙΑΣ
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ,ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ.ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΩ ΚΑΙ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ.ΜΟΛΙΣ ΚΡΥΩΣΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ 50 ΓΡ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΚΟΡΙΝΟ.ΒΡΑΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΛΑΤΙ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΣΕ ΠΥΡΕΞ.ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΑΣ.ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΕΚΟΡΙΝΟ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 250 ΓΙΑ 25 ΛΕΠΤΑ.
500 ΓΡ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ CAVTAPPI( ΡΙΓΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΚΟΦΤΟ)
500 ΓΡ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ
250 ΓΡ ΖΩΜΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
300 ΓΡ ΓΑΛΑ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
2 Κ.Σ. ΓΙΑΟΥΡΤΙ
200 ΓΡ PECORINO ΤΡΙΜΜΕΝΟ
250 ΓΡ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΥΡΙ ΓΚΙΓΙΕΡ(ΓΑΛΛΙΚΟ)
100 ΓΡ ΤΡΙΜΜΑ ΦΡΙΓΑΝΙΑΣ
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ,ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ.ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΩ ΚΑΙ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ.ΜΟΛΙΣ ΚΡΥΩΣΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ 50 ΓΡ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΚΟΡΙΝΟ.ΒΡΑΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΛΑΤΙ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΣΕ ΠΥΡΕΞ.ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΑΣ.ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΕΚΟΡΙΝΟ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 250 ΓΙΑ 25 ΛΕΠΤΑ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου