ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΑΧΛΑΔΙ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΤΣΕΡΙ
500 ΓΡ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ
200 ΓΡ ΤΣΕΡΙ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ
300 ΓΡ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ
4 ΑΧΛΑΔΙΑ
1 ΠΟΤΥΡΙ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ΓΚΑΤΖΑΡΑ
200 ΓΡ ΚΑΡΥΔΙΑ
40 ΓΡ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΚΟΒΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΙΛΕΡ ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΑ.ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ.ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΝΤΑΛΩΣ ΤΟ ΒΡΑΣΙΜΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ.ΒΓΑΖΟΥΜΕ,ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ,ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΡΕΞ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΑΧΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΛΑΜΠΕ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ.ΣΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ 1 ΛΕΠΤΟ ΠΡΙΝ ΦΛΑΜΠΑΡΟΥΜΕ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ.ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΑ 2 ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΠΙΡΕΞ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ.
500 ΓΡ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ
200 ΓΡ ΤΣΕΡΙ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ
300 ΓΡ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ
4 ΑΧΛΑΔΙΑ
1 ΠΟΤΥΡΙ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ΓΚΑΤΖΑΡΑ
200 ΓΡ ΚΑΡΥΔΙΑ
40 ΓΡ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΚΟΒΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΙΛΕΡ ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΑ.ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ.ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΝΤΑΛΩΣ ΤΟ ΒΡΑΣΙΜΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ.ΒΓΑΖΟΥΜΕ,ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ,ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΡΕΞ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΑΧΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΛΑΜΠΕ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ.ΣΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ 1 ΛΕΠΤΟ ΠΡΙΝ ΦΛΑΜΠΑΡΟΥΜΕ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ.ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΑ 2 ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΠΙΡΕΞ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου