ΒΑΦΛΕΣ ΜΕ ΡΟΥΜΙ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΝΕΣ
450 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ
1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΜΠΕΙΚΙΝ
50 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
5 ΑΒΓΑ
100 ΓΡ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΛΙΩΜΕΝΗ
700 ΓΡ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ
2 ΒΑΝΙΛΙΝΕΣ
8 ΜΠΑΝΑΝΕΣ
100 ΜΛ ΜΑΥΡΟ ΡΟΥΜΙ
50 ΓΡ ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ
100 ΓΡ ΠΕΚΑΝ Ή ΑΜΥΓΔΑΛΑ
150 ΜΛ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΡΟΥΜΙ,ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ,ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΚΑΝ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ.ΦΟΥΡΝΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 7 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 170.
ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΖΥΜΗΣ.ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΦΙΧΤΟ ΧΥΛΟ.ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ,ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΑΦΛΙΕΡΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ.ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΦΛΑ ΣΕ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΑΨΙΟΥ.
450 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ
1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΜΠΕΙΚΙΝ
50 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
5 ΑΒΓΑ
100 ΓΡ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΛΙΩΜΕΝΗ
700 ΓΡ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ
2 ΒΑΝΙΛΙΝΕΣ
8 ΜΠΑΝΑΝΕΣ
100 ΜΛ ΜΑΥΡΟ ΡΟΥΜΙ
50 ΓΡ ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ
100 ΓΡ ΠΕΚΑΝ Ή ΑΜΥΓΔΑΛΑ
150 ΜΛ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΡΟΥΜΙ,ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ,ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΚΑΝ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ.ΦΟΥΡΝΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 7 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 170.
ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΖΥΜΗΣ.ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΦΙΧΤΟ ΧΥΛΟ.ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ,ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΑΦΛΙΕΡΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ.ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΦΛΑ ΣΕ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΑΨΙΟΥ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου