ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ
ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΑΣ ΓΕΥΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΓΩΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΥΨΕΙΣ
200 ΓΡ ΓΑΛΑ 1,5%
300 ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΦΥΤΙΚΗ 35%
100 ΓΡ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ Ή 2 ΒΑΝΙΛΙΝΕΣ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΩΤΟΜΗΧΑΝΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΤΑΛΙΚΗ ΜΠΑΣΙΝΑ ,ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ.ΑΝΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΒΓΟΔΑΡΤΗ.ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΦΟΡΕΣ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ.
ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΑΣ ΓΕΥΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΓΩΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΥΨΕΙΣ
200 ΓΡ ΓΑΛΑ 1,5%
300 ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΦΥΤΙΚΗ 35%
100 ΓΡ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ Ή 2 ΒΑΝΙΛΙΝΕΣ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΩΤΟΜΗΧΑΝΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΤΑΛΙΚΗ ΜΠΑΣΙΝΑ ,ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ.ΑΝΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΒΓΟΔΑΡΤΗ.ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΦΟΡΕΣ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου