Caipirinha
Συστατικά
2 oz
κασάσα
1 lime
σε κομματάκια
2 κουταλάκια μαύρη ζάχαρη
Θρυμματισμένος πάγο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα ποτήρι (κοντό και φαρδύ), βάζουμε το lime που το έχουμε κόψει στα
τέσσερα
Έτσι έχουμε την πρώτη στρώση στο ποτήρι μας. Μετά ρίχνουμε
τον πάγο για να κάνουμε την δεύτερη στρώση
Μετά τη ζάχαρη και τελειώνουμε ρίχνοντας κασάσα μέχρι σχεδόν
δύο δάχτυλα κάτω από το χείλος του ποτηριού
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου