Banofee με πορτοκάλι
1 Ζαχαρούχο γάλα
1 morfat+1
ζαχαρούχο
6 μπανάνες
2 Φάκελους σαντιγί
1 πακέτο μπισκότα μπι-μπερ
200 ml φυσικός χυμός πορτοκαλί
Ξύσμα από ένα πορτοκαλί+από ένα λεμόνι
1 σφηνάκι λικέρ (μπανάνα)
Τρούφα (γαρνίρισμα)
Βάζουμε το Ζαχαρούχο να βράζει σε μια κατσαρόλα για 3 ώρες
σε μέτρια φωτιά.Προσέχουμε το νερό να σκεπάζει πάντα την κονσέρβα.Στο χυμό
προθέτουμε το λικέρ και το ξύσμα.Βουτάμε 3΄ περίπου τα μπισκότα στο χυμό κι
απλώνουμε στο σκεύος μας 2 στρώσεις.Απλώνουμε το ζαχαρούχο. Κόβουμε και
απλώνουμε τις μπανάνες σε φέτες ομοιόμορφα δίπλα δίπλα.χτυπάμε το δεύτερο
ζαχαρούχο μαζί με το μόρφατ να γίνει
σαντιγή και απλώνουμε από πάνω.Γαρνίρουμε με τρούφα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου