ΛΙΚΕΡ AMARETTO
1 φλιτζάνι νερό
2 φλιτζάνια λευκή ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι καφέ
ζάχαρη
3 κούπες βότκα
2 κουταλιές της
σούπας εκχύλισμα αμυγδάλου
2 βανίλιες
Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα
κατσαρολάκι το νερό και την ζάχαρη σε μέτρια φωτιά μέχρι το μείγμα να βράσει
και να διαλυθεί η ζάχαρη Το αφήνουμε να κρυώσει για 10 λεπτά. Προσθέτουμε την
βότκα ,το εκχύλισμα αμυγδάλου, και την βανίλια στο μείγμα .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου