Κοπανιστόπιττα
500 γρ. αλεύρι ολικής αλέσεως
120 γρ.νερό
2 κ.σ.. λάδι
250 γρ. τυροκαυτερή ή ξυνοτύρι
150 γρ. ξερή μυζήθρα
10 φυλαράκια δυόσμο
Φτιάχνουμε μια ζύμη με το αλεύρι, το λάδι και το νερό. Tην
αφήνουμε να ξεκουραστεί για 1/2 ώρα και ανοίγουμε ένα φύλλο ψιλό. Πασπαλίζουμε
το μισό φύλλο με τα τυριά και ψιλοκομμένο δυόσμο . Kόβουμε σε κύκλους και κάνουμε
μισοφέγγαρα. τηγανίζουμε τις πίτες στο τηγάνι σε μέτρια φωτιά μέχρι που να
ροδίσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου