700 ΓΡ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΙΜΑ
300 ΓΡ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΙΜΑ
1 ΚΡΕΜΥΔΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
1/2 ΚΙΛΟ ΨΩΜΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
1/2 ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1/2 ΜΑΤΣΑΚΙ ΔΥΟΣΜΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
2 ΑΒΓΑ
1/2 Κ.Γ. ΣΟΔΑ
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
1/2 ΠΡΕΖΑ ΠΙΠΕΡΙ
1/2 ΠΡΕΖΑ ΡΙΓΝΗ
1/2 ΠΡΕΖΑ ΚΙΜΙΝΟ
1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
10 ΑΒΓΑ ΒΡΑΣΜΕΝΑ
ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ(ΤΟ ΨΩΜΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΡΕΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ).
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΕΝΑ ΑΒΓΟ ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ.
ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΛΑ.
ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ,ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΚΕΦΤΕΔΕΣ.
ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΥΡΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΟΥΛΑ.
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ,ΤΗΛΙΓΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ.
300 ΓΡ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΙΜΑ
1 ΚΡΕΜΥΔΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
1/2 ΚΙΛΟ ΨΩΜΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
1/2 ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1/2 ΜΑΤΣΑΚΙ ΔΥΟΣΜΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
2 ΑΒΓΑ
1/2 Κ.Γ. ΣΟΔΑ
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
1/2 ΠΡΕΖΑ ΠΙΠΕΡΙ
1/2 ΠΡΕΖΑ ΡΙΓΝΗ
1/2 ΠΡΕΖΑ ΚΙΜΙΝΟ
1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
10 ΑΒΓΑ ΒΡΑΣΜΕΝΑ
ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ(ΤΟ ΨΩΜΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΡΕΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ).
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΕΝΑ ΑΒΓΟ ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ.
ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΛΑ.
ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ,ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΚΕΦΤΕΔΕΣ.
ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΥΡΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΟΥΛΑ.
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ,ΤΗΛΙΓΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ.