Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΓΕΜΙΣΤΟΙ ΜΕ ΑΒΓΟΥΛΑΚΙ

700 ΓΡ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΙΜΑ
300 ΓΡ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΙΜΑ
1 ΚΡΕΜΥΔΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
1/2 ΚΙΛΟ ΨΩΜΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
1/2 ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1/2 ΜΑΤΣΑΚΙ ΔΥΟΣΜΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
2 ΑΒΓΑ
1/2 Κ.Γ. ΣΟΔΑ
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
 1/2 ΠΡΕΖΑ ΠΙΠΕΡΙ
1/2 ΠΡΕΖΑ ΡΙΓΝΗ
1/2 ΠΡΕΖΑ ΚΙΜΙΝΟ
1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
10 ΑΒΓΑ ΒΡΑΣΜΕΝΑ

ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ(ΤΟ ΨΩΜΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΡΕΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ).
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΕΝΑ ΑΒΓΟ ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ.
ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΛΑ.
ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ,ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΚΕΦΤΕΔΕΣ.
ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΥΡΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΟΥΛΑ.
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ,ΤΗΛΙΓΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ.







Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΥΤΕΡΕΣ ΠΙΠΕΡΙΤΣΕΣ ΣΤΟ ΒΑΖΟ

ΠΙΠΕΡΙΤΣΕΣ ΚΑΥΤΕΡΕΣ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΙΑ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΖΑ
ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ-ΔΥΟΣΜΟΣ
ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΤΣΕΣ ΜΑΣ ,ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΒΑΖΑ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ Η ΤΟ ΔΥΟΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΒΑΖΑ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΒΑΖΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΤΑΜΕ.ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΣΑΛΤΣΕΣ ΜΑΣ,ΣΤΙΣ ΣΑΛΑΤΕΣ ΜΑΣ Η ΣΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΜΑΣ.ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΥΤΕΡΞ ΠΙΝΕΛΙΑ ΣΤΟ ΕΔΕΣΜΑ ΜΑΣ.


ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΑΛΑΤΟΥΛΑ

500 ΓΡ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΝΣΕΡΒΑ
300 ΓΡ ΠΑΤΑΤΕΣ
1/2 ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΑΡΑΘΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
4 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
3 Κ.Σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
150 ΓΡ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ

ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ.ΤΙΣ ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΜΕ,ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΤΑ ΛΙΩΝΟΥΜΕ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ.ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ.ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΦΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ.ΑΝ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 100 ΜΛ.
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ.


Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΤΑΤΕΣ ΓΑΒΟΥΡΕΜΕΝΕΣ

ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΑΝΘΟΥΛΑ.ΒΕΡΑ ΠΟΝΤΙΑ ΚΑΙ Η ΤΡΙΡΗ ΓΕΝΙΑ ΜΑΓΕΙΡΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ.

ΥΛΙΚΑ
1 ΚΙΛΟ ΠΑΤΑΤΕΣ
1 ΚΡΕΜΥΔΙ ΜΕΓΑΛΟ
ΛΑΔΙ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
1 ΠΡΕΖΑ ΠΑΠΡΙΚΑ ΓΛΥΚΙΑ
1 ΠΡΕΖΑ ΡΙΓΑΝΗ

ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ,ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΑΣ.ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ.ΟΧΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΛΙΓΟ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΟΥΝ.ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΥΔΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΥΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΣΙΓΑΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ,ΑΦΟΥ ΜΕΛΩΣΕΙ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ,ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΛΑΔΑΚΙ.ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ.
ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΗ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΗ ΓΙΑ ΠΙΣΙΑ ΚΑΙ ΠΙΤΕΣ.

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΡΟΛΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΜΕ ΚΑΤΙΚΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΤΣΕΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ
450 ΓΡ ΣΠΑΝΑΚΙ
4 ΑΒΓΑ
200 ΓΡ ΚΑΦΑΛΟΤΥΡΙ
100 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ
1 Κ.Γ. ΜΠΕΙΚΙΝ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΓΕΜΙΣΗ
2 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ
1 ΚΙΛΟ ΚΑΤΙΚΙ Ή ΞΥΝΟΤΥΡΙ

ΖΕΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΩΣ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ.ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ.ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΙ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180(ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ) ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ,ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΛΙΓΟ,ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΙΚΙ ΚΑΙ ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ.ΡΟΛΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΦΕΤΕΣ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΕΛΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΑΡΑΝΤ.ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.


ΤΥΡΟΨΩΜΟ

800 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 φακελάκια ξερή μαγιά των 8 γρ.
1/2 κ.γ. αλάτι
 500 μλ . χλιαρό νερό
1000 γρ. φέτα
ελαιόλαδο




Βάζουμε σε μεγάλο μπολ το αλεύρι,τη μαγιά και το αλάτι.Ανακατεύουμε και προσθέτουμε σιγά-σιγά το νερό,όσο χρειαστεί,μέχρι να πάρουμεμια ζύμη που να είναι απαλή και να μην κολλάει.Βάζουμε το μπολ στο ζεστό μέρος και το αφήνουμε μία ώρα να φουσκώσει.Όταν είναι έτοιμο,το ζυμώνουμε ελαφρά και το χωρίζουμε σε 4 κομμάτια.Λαδώνουμε ένα ταψί με διάμετρο 40 εκ.Σε αλευρωμένη επιφάνεια,πατώντας με το χέρι μας ανοίγουμε το πρώτο ζυμαράκι.Το βάζουμε στο ταψί και ρίχνουμε από πάνω λίγο ελαιόλαδο.Πασπαλίζουμε με μπόλικη φέτα τρίβοντάς τη με το χέρι μαςΕπαναλαμβάνουμε την διαδικασία με τα άλλα τρία φύλλα.Ανοίγουμε με το χέρι,βάζουμε ελαιόλαδο,τρίβουμε φέτα.Όταν τελειώσουμε με το άνοιγμα των φύλλων,τα πιάνουμε από τις άκρες και τυλίγουμεσε ρολό.ιπλώνουμε το ρολό και το στρίβουμε με τα χέρια μας αρκετές φορές για να ενωθούν λάδι και τυρί με το ζυμάρι μας.βάζουμε πάλι στο ταψί και πατώντας με τα δάχτυλα το ανοίγουμε μέχρι να καλύψει όλη την επιφάνεια του ταψιού.Βάζουμε και πάλι το ταψί σε ζεστό μέρος για περίπου 30 λεπτά να φουσκώσει.Ψήνουμε το τυρόψωμο,σε προθερμασμένο φούρνο,στους 170 βαθμούς C,με αντιστάσεις πάνω κάτω ή με αέρα στους 150 για περίπου 3 τέταρτα ή μέχρι να πάρει χρωμα.


Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

MIX DRAKOULA

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ.ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΝΟΣΤΙΜΟ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ.

1  ΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
1 ΜΕΡΙΔΑ ΜΠΟΝ ΦΙΛΕ
1 ΜΕΡΙΔΑ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ
1 ΜΑΝΙΤΑΡΙ
1 ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΝΤΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΡΕΑΤΩΝ
2 ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΤΣΙΛΙ
2 Κ.Σ. ΛΑΔΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
3 Κ.Σ. ΚΟΝΚΑΝΣΕ
ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΥΤΕΡΗ

ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΓΙΑ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ





ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ,ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΚΡΕΑΤΙΚΑ ,ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΤΟ ΚΟΝΚΑΝΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΤΣΙΛΙ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ,ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΑΚΙ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ.ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ .ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ,ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ.ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΡΟΦΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ.ΣΤΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΟΥΛΑ.ΤΟ ΠΕΡΝΑΜΕ 1 ΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΡΦΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΤΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ.
ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΩΣ ΕΞΗΣ  ΄΄ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΜΠΟΝ ΦΙΛΕ(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΡΟΖ ΑΠΟ ΜΕΣΑ),ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ,ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ,ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ,ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ.ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΥΤΕΡΗ ΣΑΛΤΣΑ.ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΨΗΣΕΙ.





1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14