Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

PAPANAS ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΥΛΑ


500 ΓΡ ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ(ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΝΘΟΤΥΡΟ)
100 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΙΚΗ
1 Κ.Γ. ΣΟΔΑ
2 ΑΒΓΑ
1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΜΠΕΙΚΙΝ
200 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΤΥΠΟΥ ΦΑΡΙΝΑ
2 ΒΑΝΙΛΙΝΕΣ

ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΛΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

SMANTANA ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣ(ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ ΕΛΑΦΡΥ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ)
ΑΧΝΗ ΓΙΑ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ


ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΖΥΜΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΖΥΜΑΡΑΚΙ ΕΥΠΛΑΣΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΛΕΥΡΑΚΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝ Η ΖΥΜΗ ΜΑΣ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ.ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΠ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ .ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΟΥΛΑ.ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΥΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΡΟΦΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΤΟ ΛΑΔΙ.ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΄΄ΚΑΠΑΚΙΑ ΄΄ ΜΑΣ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΩΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ,ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΠΟΝΑΤΣ,ΤΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ  ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ,ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΄΄ΚΑΠΑΚΙΑ΄΄ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΣΩΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ.
ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΓΛΥΚΑΚΙ.ΛΙΓΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ.



Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

ΤΡΑΓΑΝΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΜΑΜΑ ΑΝΝΑ.ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ  ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.ΕΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ,ΔΕΝ ΛΑΣΠΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΗΜΑ.

2 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΛΑΔΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ
1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΜΠΥΡΑ
1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΜΠΕΙΚΙΝ
1 ΚΙΛΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΠΛΕ ΑΛΑΤΙΝΗ
4 Κ.Σ. ΚΟΝΙΑΚ
4 Κ.Σ. ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
1 Κ.Γ. ΚΑΝΕΛΑ
1 Κ.Γ. ΓΑΡΥΦΑΛΟ
1 Κ.Γ. ΣΟΔΑ


ΣΙΡΟΠΙ

4 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ
4 ΠΟΤΗΡΙΑ ΖΑΧΑΡΗ
2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΜΕΛΙ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΛΕΜΟΝΙ


ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΟΔΑ ΣΤΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ.ΤΕΛΟΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ. ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙΑ,ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΙ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ,ΚΑΙ ΤΡΥΠΑΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΡΟΥΝΙ.ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΖΕΜΑΤΙΖΩ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΨΗΝΩ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΑΥΤΟ ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ.
ΒΑΖΩ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΦΟΥ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΟΥΣΚΑΛΕΣ.ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΒΡΑΣΜΟΥ ΞΑΦΡΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΕΛΙ ΕΝΔΕΧΩΜΕΝΟΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ.
ΣΙΡΟΠΙΑΖΩ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΧΛΙΑΡΑ.ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΤΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΩΝΑ ΣΕ ΒΑΘΥ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ ΣΙΡΟΠΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΑ.ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΓΥΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΝΑ ΡΟΥΦΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.ΑΝ ΘΕΛΩ ΠΡΙΝ ΤΑ ΣΕΡΒΙΡΩ ΠΑΣΠΑΛΙΖΩ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ.

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ


 1 λίτρο γάλα
 250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
50 γραμμάρια ζάχαρη
100 γραμμάρια ρύζι αρμπόριο ή γλασέ
2 Bανιλίνες
 Κανέλα για το πασπάλισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
 Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, την κρεμα γαλακτος, το ρύζι, και την τοποθετούμε στη φωτιά. Αφήνουμε να σιγοβράσουν για 20 λεπτά περίπου έως ότου δέσει το ρυζόγαλοΠροσθέτουμε τη ζάχαρη και τις βανιλίνες. Κατεβάζουμε από τη φωτιά. Ανακατεύουμε και τοποθετούμε, κατά προτίμηση, την κατσαρόλα σε ένα σκεύος με παγάκια. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα έως ότου το ρυζόγαλο κρυώσει. Με αυτόν τον τρόπο δεν πιάνει κρούστα και αποκτά βελούδινη υφή.Σερβίρουμε σε ποτύρια ή μπολάκια.

ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΜΠΕΖΕΔΑΚΙΑ



Υλικά

3 ασπράδια σε θερμοκρασία δωματίου
 100 γραμμ. ζάχαρη κρυσταλλική
 100 γραμμ. ζάχαρη άχνη
 Χρώμα ζαχαροπλαστικής 


 Χτυπάμε τα ασπράδι στον κάδο του µίξερ, να σχηματιστούν απαλές κορυφές. Προσθέτουμε βροχη την κρυσταλλική ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να σφίξει η μαρέγκα καλά. Τέλος, µε σπάτουλα ανακατεύουμε απαλά στο µείγµα την άχνη.Χωρίζουμε το μίγμα μας και το χρωματίζουμε με μερικές σταγόνες απο το χρώμα ζαχαροπλαστικής που θέλουμε.Στρώνουµε λαδόκολλα σε λαµαρίνα. Κόβουµε τις μαρέγκες µε κορνέ -αν έχουµε-, αλλιώς αφήνουµε κουταλιές από το µείγµα στη λαδόκολλα.Ψήνουµε τις µαρέγκες σε προθερµασµένο φούρνο στους 100 C για περίπου 1 ώρα με 1 και 15΄. Πρέπει να ξεκολλάνε από τη λαδόκολλα και απέξω να είναι τραγανές. Αφήνουµε τις μαρέγκες να κρυώσουν καλά.

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

ΒΟΥΤΗΜΑΤΑ ΑΛΜΥΡΑ








BOYTHMATA ΑΛΜΥΡΑ

ΥΛΙΚΑ
1κιλό Αλεύρι Ζαχαροπλαστικης
250γρ Ελαιόλαδο
250 γρ Λευκό κρασί
 1 κ.γ. αλάτι
200 γρ κεφαλοτύρι τριμμένο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
 .Σε ένα μπολ ρίχνουμε το λάδι και το κρασί. Προσθέτουμε το
αλάτι και σιγά σιγά ρίχνουμε αλεύρι και ζυμώνουμε.Ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια ζύμη μαλακή και να μην κολλάει στα χέρια..Αφού είναι έτοιμη η ζύμη, τότε πλάθουμε λεπτά κορδόνια και
τα κλείνουμε κυκλικά.Πασπαλιζουμε με τριμμενο κεφαλοτυρι.Τα βάζουμε σε ταψί στρωμένο με αντικολητικο χαρτι.ήνουμε στους 180β σε προθερμασμένο φούρνο για 18-20λ.

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΤΟΥΡΤΟΓΛΥΚΟ

ΖΥΜΗ
3 ΑΒΓΑ
2 ΚΟΥΠΕΣ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΜΠΕΙΚΙΝ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
150 ΓΡ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
5 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΜΕΛΙ
1000 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΤΥΠΟΥ ΦΑΡΙΝΑ

ΒΑΖΩ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ,ΤΟ ΒΙΤΑΜ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ .ΜΟΛΙΣ ΛΙΩΣΕΙ Η ΖΑΧΑΡΗ,ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΟ ΜΕΛΙ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ.ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΑ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΟ.
ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΛΕΙΑ ΖΥΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΙΖΩ ΣΕ 5 ΚΟΜΜΑΤΙΑ 


ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΕΣ ΦΥΛΛΟ ΛΕΠΤΟ ΣΑΝ ΤΣΙΓΑΡΟΧΑΡΤΟ.

ΨΗΝΩ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΦΟΥΡΝΟ 5 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 150 ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟ ΣΠΙΤΙΟΥ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 180.
ΚΡΕΜΑ
5 ΖΑΧΑΡΟΥΧΑ
650 ΓΡ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
2 ΒΑΝΙΛΙΝΕΣ

ΒΡΑΖΩ ΤΑ ΖΑΧΑΡΟΥΧΑ 2.30 ΩΡΕΣ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΝΕΡΟ.ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΩ ΚΑΡΑΜΕΛΑ.ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ,ΒΑΖΩ ΤΑ ΖΑΧΑΡΟΥΧΑ ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙ(ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ) ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΕΚΕΙ.ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΡΙΖ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΣΙΓΑΝΗ ΦΩΤΙΑ,ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ ΜΑΖΙ.ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΣΤΡΩΝΩ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΨΗΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ,ΡΙΧΝΩ ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΟΥ,ΦΥΛΛΟ ΠΑΛΙ,ΚΡΕΜΑ Κ.Τ.Λ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΡΙΧΝΩ ΤΡΙΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΟ.ΛΙΓΟ ΜΠΕΛΑΛΙΔΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ.



ΚΕΙΚ ΜΕ ΤΡΟΥΦΑ

500 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΤΥΠΟΥ ΦΑΡΙΝΑ
1 Κ.Γ. ΜΠΕΙΚΙΝ
6 ΑΒΓΑ
250 ΓΡ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
250 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
300 ΓΡ ΓΑΛΑ
2 ΒΑΝΙΛΙΝΕΣ
300 ΓΡ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΔΑΚΡΥΑ


ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΒΓΑ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΦΡΑΤΕΨΟΥΝ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΛΙΩΜΕΝΗ,ΤΟ ΓΑΛΑ,ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ,ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΝΕΣ,ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΟ.ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΗΝ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ.ΒΑΖΩ ΣΕ ΦΟΡΜΕΣ ΑΛΕΥΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΨΗΝΩ ΣΤΟΥΣ 180 ΓΙΑ 45 ΛΕΠΤΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΚΕΙΚ,25 ΛΕΠΤΑ ΤΙΣ ΦΟΡΜΙΤΣΕΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΤΑ ΚΑΨΟΥΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΜΑΦΙΝΣ.



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14