ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΚΕΡΑΣΙΑ
500 ΓΡ ΚΕΡΑΣΙΑ
2 Κ.Γ ΚΑΝΕΛΑ
150 ΓΡ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ
6 ΑΒΓΑ
150 ΓΡ ΓΑΛΑ
250 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ
2 ΒΑΝΙΛΙΝΕΣ
ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ
ΜΕΛΙ-ΚΑΝΕΛΑ-ΑΧΝΗ-ΤΡΟΥΦΑ
ΠΛΕΝΩ ΤΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟ ΚΟΤΣΑΝΙ ΤΟΥΣ.ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΧΥΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΝΗ,ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ,ΑΒΓΑ.ΤΟ ΓΑΛΑ,ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ.ΒΑΖΩ ΤΟ ΛΑΔΙ ΜΟΥ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ,ΒΟΥΤΑΩ ΤΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ΣΤΟ ΧΥΛΟ(ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΟ ΚΟΤΣΑΝΙ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ(ΜΕ ΤΟ ΚΟΤΣΑΝΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ).ΜΟΛΙΣ ΡΟΔΙΣΟΥΝ ΑΦΑΙΡΩ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΣΕ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ.ΣΕΡΒΙΡΩ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ Ή ΣΚΕΤΑ Ή ΜΕ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ Ή ΜΕ ΤΡΟΥΦΑ
500 ΓΡ ΚΕΡΑΣΙΑ
2 Κ.Γ ΚΑΝΕΛΑ
150 ΓΡ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ
6 ΑΒΓΑ
150 ΓΡ ΓΑΛΑ
250 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ
2 ΒΑΝΙΛΙΝΕΣ
ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ
ΜΕΛΙ-ΚΑΝΕΛΑ-ΑΧΝΗ-ΤΡΟΥΦΑ
ΠΛΕΝΩ ΤΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟ ΚΟΤΣΑΝΙ ΤΟΥΣ.ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΧΥΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΝΗ,ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ,ΑΒΓΑ.ΤΟ ΓΑΛΑ,ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ.ΒΑΖΩ ΤΟ ΛΑΔΙ ΜΟΥ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ,ΒΟΥΤΑΩ ΤΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ΣΤΟ ΧΥΛΟ(ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΟ ΚΟΤΣΑΝΙ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ(ΜΕ ΤΟ ΚΟΤΣΑΝΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ).ΜΟΛΙΣ ΡΟΔΙΣΟΥΝ ΑΦΑΙΡΩ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΣΕ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ.ΣΕΡΒΙΡΩ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ Ή ΣΚΕΤΑ Ή ΜΕ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ Ή ΜΕ ΤΡΟΥΦΑ