ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ
450 ΓΡ ΣΠΑΝΑΚΙ
4 ΑΒΓΑ
200 ΓΡ ΚΑΦΑΛΟΤΥΡΙ
100 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ
1 Κ.Γ. ΜΠΕΙΚΙΝ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΓΕΜΙΣΗ
2 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ
1 ΚΙΛΟ ΚΑΤΙΚΙ Ή ΞΥΝΟΤΥΡΙ
ΖΕΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΩΣ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ.ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ.ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΙ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180(ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ) ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ,ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΛΙΓΟ,ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΙΚΙ ΚΑΙ ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ.ΡΟΛΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΦΕΤΕΣ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΕΛΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΑΡΑΝΤ.ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
450 ΓΡ ΣΠΑΝΑΚΙ
4 ΑΒΓΑ
200 ΓΡ ΚΑΦΑΛΟΤΥΡΙ
100 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ
1 Κ.Γ. ΜΠΕΙΚΙΝ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΓΕΜΙΣΗ
2 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ
1 ΚΙΛΟ ΚΑΤΙΚΙ Ή ΞΥΝΟΤΥΡΙ
ΖΕΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΩΣ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ.ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ.ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΙ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180(ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ) ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ,ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΛΙΓΟ,ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΙΚΙ ΚΑΙ ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ.ΡΟΛΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΦΕΤΕΣ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΕΛΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΑΡΑΝΤ.ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.