Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΑΜΥΓΔΑΛΟΤΟΥΡΤΑ





12 ΑΒΓΑ
2 ΚΟΥΠΕΣ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ
2 ΚΟΥΠΕΣ ΖΑΧΑΡΗ
2 ΚΟΥΠΕΣ ΦΡΥΓΑΝΙΑ
1/2 ΚΟΥΠΑ ΑΛΕΥΡΙ
1 ΜΠΕΙΚΙΝ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ

ΣΙΡΟΠΙ
3 ΚΟΥΠΕΣ ΖΑΧΑΡΗ
5 ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΟ
3 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΛΕΜΟΝΙ

ΚΡΕΜΑ

2 ΜΟΡΦΑΤ
2 ΖΑΧΑΡΟΥΧΑ


ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕΧΡΙ Ν ΑΦΡΑΤΕΨΟΥΝ.ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΚΕΥΟΣ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΜΑΡΕΓΚΑ.ΣΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΕΓΚΑ ΜΕ ΚΥΚΛΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ .ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΩΜΕΝΟ ΤΑΨΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΙ ΨΗΝΩ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.
ΒΑΖΩ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΟΥΣΚΑΛΕΣ ΑΦΗΝΩ ΑΚΟΜΑ 5 ΛΕΠΤΑ.ΣΙΡΟΠΙΑΖΩ ΤΟ ΕΝΑ ΚΡΥΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΖΕΣΤΟ.
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΤΥΠΑΩ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟ ΓΛΥΚΑΚΙ.

ΤΖΙΓΕΡΟΣΑΡΜΑΔΕΣ

1 ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ ΑΡΝΙΣΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 1500 ΓΡ
1 ΚΟΥΠΑΡΥΖΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ
2 ΜΑΤΣΑΚΙΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΦΡΑΣΚΑ
1 ΜΑΤΣΑΚΙ ΑΝΙΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
1 ΠΡΕΖΑ ΜΠΑΧΑΡΙ
1 ΠΡΕΖΑ ΡΙΓΑΝΗ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΣΚΕΠΕΑ ΑΡΝΙΟΥ

ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ,ΤΗΝ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ.ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΣΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ,ΜΑΖΙ ΤΗ ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΥΖΙ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩ 3 ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ .ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ .ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΚΕΠΗ,ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΧΑΜΗΛΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ,ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΣΚΕΠΗ ΣΤΗΝ ΚΟΥΠΑ,ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΗ,ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΩΜΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΑ ΣΤΗ ΣΚΕΠΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ Η ΓΕΜΙΣΗ ΕΞΩ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.




Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΠΙΤΟΥΛΑ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ

ΖΥΜΗ ΠΙΤΑΣ
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΖΥΜΕΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΟΛΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ.
ΓΕΜΙΣΗ

3 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
1 ΚΙΛΟ ΜΟΣΧΑΡΙ
1500 ΓΡ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
1 ΠΡΕΖΑ ΜΠΑΧΑΡΙ
1 ΠΡΕΖΑ ΚΥΜΙΝΟ
3 ΑΒΓΑ


ΚΟΒΩ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΡΕΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΙΖΩ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.ΒΡΑΖΩ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΟΥ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ,ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΦΡΙΖΩ.ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΑΤΙΖΩ.ΚΟΒΩ ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΑ ΤΡΥΠΙΤΟ,ΤΑ ΑΛΑΤΙΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΟΥΝ .ΣΤΗ  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΡΙΧΝΩ ΣΕ ΛΕΚΑΝΗ,ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ.ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΚΑΛΑ.ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΜΟΥ,ΡΙΧΝΩ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΦΥΛΛΟ.ΡΑΝΤΙΖΩ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.ΨΗΝΩ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΓΙΑ 45 -50 ΛΕΠΤΑ.
ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΣΙΝΙ.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΥΡΑΚΙ ΣΤΗ ΓΕΜΙΣΗ.ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΩ ΕΤΣΙ ΒΕΒΑΙΑ.



 ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.


Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

MANTI

ZYMH
1 ΚΙΛΟ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
1 ΑΒΓΟ
350 ΜΛ ΝΕΡΟ
3 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΛΕΜΟΝΙ
25 ΓΡ ΑΛΑΤΙ

ΖΥΜΩΝΩ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ.ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΚΑΙ Ν ΑΝΟΙΞΩ ΤΗ ΖΥΜΗ ΜΟΥ.ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΥΓΡΗ ΠΕΤΣΕΤΑ.ΑΝΟΙΓΩ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΤΟ 5 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΤΟ 2.

ΓΕΜΙΣΗ
250 ΓΡ ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙ
250 ΓΡ ΚΙΜΑ ΑΡΝΙΣΙΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
 ΖΥΜΩΝΩ ΚΑΙ ΠΛΑΘΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ.

ΑΦΟΥ ΑΝΟΙΞΩ ΦΥΛΛΟ ΒΑΖΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΠΑΛΑΚΙ,ΚΛΕΙΝΩ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΓΡΑΜΟ , ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΠΛΕΥΡΕΣ ΟΜΩΣ.ΑΦΗΝΩ ΤΗΝ ΠΑΝΩ ΠΛΕΥΡΑ ΑΝΟΙΧΤΗ,ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΤΟΥ ΚΙΜΑ.ΕΤΣΙ ΨΗΝΕΤΑΙ Ο ΚΙΜΑΣ ΠΙΟ ΚΑΛΑ.ΤΑ ΡΙΧΝΩ ΣΕ ΚΑΥΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ.

ΣΩΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
1 ΚΙΛΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ
2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
50 ΓΡ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ( ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ).

ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΣΙΝΓΚ
ΒΑΖΩ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΜΠΟΥΚΟΥΒΟ ΚΑΙ ΠΑΠΡΙΚΑ.ΜΟΛΙΣ ΚΑΨΕΙ ΑΦΑΙΡΩ,ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΄ΛΙΓΟ ΦΡΕΣΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ.ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΘΝ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΜΟΥ.





Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΦΡΕΣΚΑ ΛΑΖΑΝΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

ΖΥΜΗ
500 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
3 ΑΒΓΑ
2 ΚΡΟΚΟΙ ΑΒΓΩΝ
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ

ΓΕΜΙΣΗ
1 ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ
100 ΓΡ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ
2 ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ
1 ΠΡΑΣΟ
1 ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ
1 ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ
2 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ ΦΡΕΣΚΟ
2 Κ.Σ. ΠΕΛΤΕ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
1 ΠΡΕΖΑ ΖΑΧΑΡΗ
 4 Κ.Σ. ΚΟΝΚΑΝΣΕ
1 Κ.Σ. ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

ΜΠΕΣΑΜΕΛ
3 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ ΦΡΕΣΚΟ
3 Κ.Σ. ΑΛΕΥΡΙ
500 ΜΛ ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ
ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
250 ΓΡ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
100 ΓΡ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
3 ΑΒΓΑ

ΚΟΣΚΙΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΟΥΝΑΛΑΚΙ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΖΥΜΗΣ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΜΕ ΚΥΚΛΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΥΜΗ ΜΕ ΥΓΡΗ ΠΕΤΣΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 ΩΡΑ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΨΙΛΟΚΟΒΩ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΤΑΡΩ,ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΙΣ ΣΑΛΤΣΕΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ,ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ,ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΛΙΩΝΩ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΟ ΓΑΛΑ,ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΣΒΟΛΙΑΣΕΙ.ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΑ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ-ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ.
ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΗ ΖΥΜΗ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ Η ΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΓΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ.ΑΝ ΧΡΕΙΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗ ΖΥΜΗ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΚΑΛΑ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΖΑΝΙΑ ΣΕ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΟ ΠΙΡΕΞ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗ ΜΙΣΗ ΜΟΥ ΓΕΜΙΣΗ,ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΑΖΑΝΙΑ ,ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΡΩΣΗ ΑΠΟ ΛΑΖΑΝΙΑ.ΠΕΡΙΧΥΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΒΑΖΩ ΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΜΟΥ. ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 40 ΛΕΠΤΑ.





ΝΤΑΚΑΚΙΑ ΣΙΚΑΛΗΣ ΜΕ ΠΑΣΤΑ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ ΣΥΝΤΑΓΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΨΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΚΙ ΣΑΣ

10 ΝΤΑΚΑΚΙΑ ΟΛΙΚΗΣ Η ΦΡΥΓΑΝΙΤΣΕΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΣ
ΛΙΓΟ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
ΠΑΣΤΑ ΕΛΙΑΣ
5 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ
ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ



ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΟΜΑ ΠΙΟ ΑΠΛΗ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΝΤΑΚΑΚΙΑ ΜΑΣ,ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ ΕΛΙΑΣ ,ΜΙΣΟ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.



Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΠΡΗ ΣΑΛΤΣΑ

ΕΝΑ ΦΑΓΑΚΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ!!!!!!!

1 ΦΙΛΕΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ 500 ΓΡ ΠΕΡΙΠΟΥ
4 ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ
200 ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
1 Κ.Σ. ΦΡΕΣΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
50 ΓΡ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ
50 ΓΡ ΓΚΟΥΝΤΑ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΔΑΚΙ ΜΑΣ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΣΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΗΝ ΚΡΑΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΜΑΣ ΤΡΙΜΜΕΝΑ,ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ.
ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ ΤΟ ΦΑΓΑΚΙ  ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14