Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

KEIK POPS ΜΕ ΜΩΣΑΙΚΟ

2 ΠΑΚΕΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΠΙΜΠΕΡ
1 ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
200 ΓΡ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΛΙΩΜΕΝΗ
3 Κ.Σ. ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΒΑΝΙΛΙΝΗ
50 ΞΥΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ

ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
250 ΓΡ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
5 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΡΟΖ ΧΡΩΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ,ΤΗΝ ΑΧΝΗ,ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΓΜΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΦΙΧΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑΚΙΑ.ΤΟΠΟΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΓΙΑ 3 ΩΡΕΣ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΙΩΝΟΥΜΕ 50 ΓΡ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ.ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΤΡΥΠΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΠΑΛΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΟΞΥΛΟ,ΤΟ ΒΟΥΤΑΜΕ ΣΤΗ ΛΙΩΜΕΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ.ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ.ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ,ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ.ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ,ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΞΥΛΑΚΙΑ ΟΡΘΙΑ(ΕΓΩ ΤΑ ΒΑΖΩ ΣΕ ΠΟΤΥΡΙΑ) ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΟ.ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟ.


ΜΑΚΑΡΟΝΟΠΙΤΑ

1ΠΑΚΕΤΟ  ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ
500 ΓΡ ΠΕΝΕΣ
500 ΓΡ ΓΚΟΥΝΤΑ
200 ΓΡ ΖΑΜΠΟΝ
1 ΠΑΡΙΖΑΚΙ
25Ο ΓΡ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ
4 ΑΒΓΑ

2 ΑΒΓΑ ΓΙΑ ΑΛΕΙΜΑ
ΠΑΠΑΡΟΥΝΟΣΠΟΡΟ

ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΑΛ ΝΤΕΝΤΕ.ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΙΖΑΚΙ ΚΑΙ ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΖΑΜΠΟΝ.ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΒΓΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ.ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΣΕ ΤΑΨΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ,ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΦΥΛΛΟ.ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΕ ΤΑΨΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΩ ΛΙΓΟ ΤΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΛΑΣΤΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΨΙΟΥ.ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΠΑΡΟΥΝΟΣΠΟΡΟ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 175 ΓΙΑ 40 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.





ΑΛΜΥΡΗ ΓΑΛΑΤΟΠΙΤΑ

1 ΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΙΤΕΣ
2 ΛΙΤΡΑ ΓΑΛΑ
6 ΑΒΓΑ
300 ΓΡ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
100 ΓΡ ΦΕΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
12 Κ.Σ. ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΧΙΝΤΡΟ
2 Κ.Σ. ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ

2 ΑΒΓΑ ΓΙΑ ΑΛΕΙΜΑ
2 Κ.Σ. ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΨΙ

ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΨΙ ΜΕ ΛΑΔΙ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ 3 ΦΥΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ,ΚΡΑΤΑΜΕ 2 ΦΥΛΛΑ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΣΤΟ ΤΑΨΙ(ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΦΥΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΕΞΕΧΕΙ.)ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΙΖΕΙ.ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΤΥΡΙΑ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΑΒΓΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΦΥΛΛΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ.ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ 2 ΦΥΛΛΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ 2 ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΓΙΑ 45 ΛΕΠΤΑ.




Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ,ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ

4 ΣΤΗΘΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
50 ΓΡ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ
4 Κ.Σ. ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
200 ΓΡ ΣΠΑΝΑΚΙ
200 ΓΡ ΦΕΤΑ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
100 ΓΡ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΚΡΕΜΥΔΙ
4 Κ.Σ. ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΖΕΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΕΙ.ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ,ΤΑ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ,ΤΟ ΚΡΕΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ,ΚΑΙ ΤΑ 50 ΓΡ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ.ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ.ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΣΙΓΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΦΕΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ.ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ,ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ 4 ΠΙΑΤΑ,ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΥΓΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΜΑΣ.ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
SMOOTHIE ME ΜΑΝΓΚΟ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΝΑ


ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΝΓΚΟ

1 ΜΑΝΓΚΟ
100 ΜΛ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
1 Κ.Σ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ Η ΛΑΙΜ
2 Κ.Σ. ΜΕΛΙ
5 ΠΑΓΑΚΙΑ
2 Κ.Σ. ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΑΝΑΝΑ

1 ΜΠΑΝΑΝΑ
10 ΦΡΑΟΥΛΕΣ
1 Κ.Σ. ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ Η ΛΑΙΜ
5 ΠΑΓΑΚΙΑ
2 Κ.Σ. ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΓΚΟ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΟΥ Α ΜΙΓΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ 3 ΠΟΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ.ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ Β ΜΙΓΜΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ.ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΙΓΜΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ.ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΔΙΧΡΩΜΙΑ ΣΤΑ ΠΟΤΥΡΙΑ ΜΑΣ.
SEMIFREDDO ΚΑΝΕΛΑΣ ΜΕ ΣΩΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

10 ΚΡΟΚΟΙ ΑΒΓΩΝ
400 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
100 ΜΛ ΚΡΑΣΙ ΤΥΠΟΥ ΜΑΣΑΛΑ
1 Κ.Σ. ΚΑΝΕΛΑ
1 ΛΕΜΟΝΙ ΞΥΣΜΑ
1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΞΥΣΜΑ
400 ΜΛ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
4 Κ.Σ. ΤΡΙΜΑ ΚΑΡΥΔΑΣ
140 ΓΡ GOLDEN SYROP
270 ΓΡ ΝΕΡΟ
140 ΓΡ ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 55 %
7 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ


ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΛΙΚΗ ΜΠΑΣΙΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ 100 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ.ΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΦΡΑΤΕΨΟΥΝ.ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΜΠΑΣΙΝΑ ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕ ΣΥΡΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ Η ΖΑΧΑΡΗ.ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΛΕΠΤΑ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ,ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΜΠΑΣΙΝΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΡΥΟ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ.ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΜΕ ΠΑΓΟ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ.ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΕ ΣΑΝΤΙΓΗ.ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΙΓΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙΟΥ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΑΠΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΑΦΡΑΤΗ ΚΡΕΜΑ.ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΕ ΠΟΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 5 ΩΡΕΣ.
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ,ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΑΧΑΡΗ ΤΟ GOLDEN SYROP,ΤΗΝ ΚΑΡΥΔΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ.ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΑΣ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΜΙΓΜΑ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ.

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΖΥΜΗ ΜΠΡΙΖΕ

300 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
2 Κ.Γ. ΖΑΧΑΡΗ
1 Κ.Γ. ΑΛΑΤΙ
200 ΓΡ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ
60 ΓΡ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ

ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ,ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΨΙΧΟΥΛΙΑΣΤΗ ΖΥΜΗ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ(ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ) ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΣΦΙΧΤΗ ΖΥΜΗ.ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ ΤΗΝ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΛΕΥΡΩΜΕΝΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14